Aarhus University Seal

Større barer, bedre lyd og anderledes konferencier

De studerende kan godt begynde at glæde sig til Kapsejladsen 2012. En lang række tiltag vil nemlig forbedre forholdene for publikum, fortæller Christian Emil Møller og Andreas Bugge Tinggaard, arrangører af Kapsejladsen 2012.

– Barerne vil blive større, så man nemmere og hurtigere kan købe øl. Vi arbejder også på at få flere toiletter og bedre lyd. Vi vil desuden gerne have langt mere information ud til publikum angående selve konkurrencen, for eksempel ved hjælp af en omdelt pjece, siger Christian Emil Møller.
Planlægningsgruppen vil ikke løfte sløret for, hvem der bliver konferencier til Kapsejladsen 2012. Andreas Bugge Tinggaard tør dog godt love, at det bliver anderledes end de forrige år.
– Konferenciers har de andre år typisk været komikere, der var oppe i tiden. I år tænker vi i andre baner og satser på noget, folk ikke forventer. Jeg tror, publikum bliver glædeligt overraskede, siger Andreas Bugge Tinggaard hemmelighedsfuldt.
Arrangørerne tænker også nyt, hvad angår bands til efterfesten. Det sker i en erkendelse af, at de studerende efter Kapsejladsen først og fremmest ønsker en fest frem for en traditionel koncert.
– Vi satser helt klart på at booke et band, der kan levere en fest. Der er mange bands, der spiller fede koncerter på Train eller VoxHall, men det er måske ikke lige det, man har lyst til efter Kapsejladsen. Der skal vi have en fest, siger Andreas Bugge Tinggaard.
Der er stadig mange ting, arrangørerne mangler at få på plads. En ting ligger dog ifølge Christian Emil Møller og Andreas Bugge Tinggaard fast, og det er vinderen af Kapsejladsen 2012: – Umbilicus, siger de samstemmende.