Materiale vedr. Jørgen Pedersen modtaget 2019

a. Publikationer af Jørgen Pedersen

• Romerretten, 1962 (med diverse notater og noter til foredrag (eng.) på Hald Hovedgaard 1964 indlagt)

b. Manuskripter

• Manus til forelæsning ved professorkonkurrencen ved KU 1930 (32 håndskrevne sider)
  • Tiltrædelsesforelæsning ved Aarhus Universitet 1936 (20 maskinskrevne sider, læs dokumentet)
  • Studies In Internal Migration In Denmark (Håndskrevet i 'bog', ca. 85 sider)

c. Andet

• Karikaturtegning af Jørgen Pedersen (giveren Hanne Agersnap ved ikke, hvem kunstneren er)

Materialet er doneret af Hanne Agersnap og i november 2019 overdraget af Sune Agersnap.

Begyndelsen af Jørgen Pedersens tiltrædelsesforelæning fra efteråret 1936
Karikaturtegning af Jørgen Pedersen. Ganske vist er portrættet forsynet med et kunstnermærke, men vi har endnu ikke kunnet identificere den pågældende. Klik for forstørrelse
Manuskriptet til Jørgen Pedersens konkurrenceforelæsning 1930 ved Københavns Universitet. Klik for forstørrelse