Aarhus Universitets segl

au.dk i nyt design

Aarhus Universitets nye visuelle identitet har nu også fundet vej hjemmesiden. Den 16. december var de første websider i det nye design klar, og her kort før jul er designet fuldt ud implementeret på de fem ”gamle” fakulteter og på Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet.
– Vi har først og fremmest lavet en æstetisk forbedring. Derudover har vi arbejdet med at gøre de allerøverste indholdslag mere gennemskuelige og interessante, siger områdeleder på informationskontoret Steffen Longfors.
Han påpeger, at det nye design dækker over den samme informationsstruktur og det samme indhold, som den gamle.
– Det har været et bevidst valg. I løbet af foråret, når det nye design er helt på plads, vil vi gå igang med en revision af både struktur og indhold, siger Steffen Longfors
En af de største indholdsmæssige ændringer kan man se på siden www.medarbejdere.au.dk, der er blevet omdannet til en egentlig medarbejderportal.
– Vi har valgt at kalde medarbejderportalen ”Atrium”. Atrium var et centralt rum i de romerske boliger. På samme måde er medarbejderportalen tænkt som et centralt virtuelt ”rum” på webben, hvor alle ansatte på Aarhus Universitet kan hente vigtige informationer og værktøjer til det daglige arbejde, siger Steffen Longfors. /hp