Aarhus Universitets segl

Fredagsbarregn

Danmarks største fredagsbar havde langtfra vejrguderne med sig, da Universitetsparken den 22. maj lagde græs til begivenheden. Korte, men voldsomme regnbyger afholdt mange AU-studerende fra at feste i det fri til halv- og helstore danske koncertnavne som Outlandish, The Wong Boys og ikke mindst Spleen United.
– Vi må konstatere, at vi i hvert fald ikke får overskud på arrangementet, siger formanden for De Studerendes Råd og Laug, (SRL) Christian Stoch Jensen.

– Vi havde satset stort i år med et større festareal, en stor scene og nogle topnavne. Sidste år måtte vi afvise folk ved indgangen, fordi der ikke var plads, og det ville vi ikke risikere igen. Måske fik vi satset lidt for stort, erkender Christian Stoch Jensen. Han er dog optimist i forhold til at få tjent et eventuelt underskud hjem, når der igen er Danmarks største fredagsbar i september.
– Arrangementet skal bare løbe rundt, og vi skal ikke tjene på det. Det handler om skabe et socialt arrangement, der forener de mange grene af AU.