Aarhus Universitets segl

Studiedagbogen: Højere! Vildere!

RUS-uge, fester, hyttetur og massiv søvnmangel. Følg med, når tutor Amanda Madsen fra statskundskab giver den gas med russerne.

 

Amanda Madsen, tutor,
studerer statskundskab på 3. sem.


Mandag Mit første møde med russerne var i Aulaen, hvor jeg forklædt som ”skjult tutor”, iført børnebriller og slidt joggingtøj, præsenterede mig som Pia-Veronica og åbent fortalte om mit forliste forhold samt nylige graviditet. Russerne rynkede lidt på næsen ad mig, men tog ellers overraskende pænt imod mig.
Efter navneleg, rundvisning og frokost var det dog kun den anden skjulte tutor, som gad snakke med mig, og jeg glædede mig til både at lære russerne at kende og vise hvem jeg i virkeligheden er. Afsløringen gik glat, og umiddelbart er der ingen, som vil komme til at savne Pia-Veronica.

Tirsdag Dagen begyndte med rundstykker og hygge på holdet, efterfulgt af en idrætsdag hvor vi havde temafarven sølv. 29 stanniol-klædte russere vandrede ud for at vinde hele arrangementet, men den eneste sejr de fik, var for højeste tårn af spagetti og æblebåde. Min opgave ved idrætsdagen var at stå for en kom-tæt-på-hinanden leg, som gav anledning til mange gode grin. Det var fedt at se, hvor åbne de fleste var over for deres nye holdkammerater.

Onsdag I dag spiste vi frokost i fysisk kantine. Og efter turen op på 7. etage var vi glade for, at vores kantine ligger i stueplan.  
Aftenen indledte vi med spisning og ølbundning hjemme ved en russer, hvorefter vi mødtes med alle de andre rus-hold på Social Club. Det eneste, der er at sige til den aften, er: Højere! Vildere!

Torsdag Jeg vågnede til lyden af fødselsdagssang og konstaterede, at det gør ondt i hovedet at fylde 21. Heldigvis forsvandt tømmermændene op ad dagen, så jeg kunne nyde Det Legendariske Parkløb, hvor alle rusholdene forsøgte at overgå hinanden i kreativ udklædning og slagsange, mens de dystede i forskellige discipliner om at blive det sejeste hold.

Weekend
Hele weekenden er gået med hyttetur med russerne. Det har været en super god tur, men nu er energiniveauet virkelig også på det laveste. Vi havde blandt andet boybandbar med hvide skjorter, frække fyre samt lap dance og flødeskum til os kvindelige tutorer, hvilket var lidt af en overraskelse.
Da vi skulle hjem søndag, røg gearkassen i bussen og satte dermed de flestes tålmodighed på prøve.  Dog nåede vi langt om længe frem til Århus, hvor resten af dagen gik med at putte under dynen.

Mandag Vågner søvnig kl. 10.30 og spekulerer på, om man kunne ønske sig en
bedre semesterstart.