Aarhus Universitets segl

VOXPOP: Hvordan har du brugt din pause?

Hvordan har du brugt din pause?

Kristine Vestergaard Bjerre,
oplevelsesøkonomi, 7. semester:

Jeg var vildt skoletræt efter bacheloren, så jeg pakkede sydfrugterne og tog på en fire måneders jordomrejse. Da jeg kom hjem, arbejdede jeg et halvt år på fuldtid, inden jeg meldte mig ind på oplevelsesøkonomi. Fuldtidsarbejdet var hårdt, men på den anden side har jeg jo nu erfaring med, hvordan tilværelsen med fast arbejde efter studiet bliver.


 

Thora Fast,
biologi, 9. semester:

Jeg studerede på halvtid her i forårssemestret. Jeg var lige kommet hjem fra et udvekslingsophold, og flere af de fag, jeg ønskede, lå først efter sommerferien. Desuden havde jeg ikke den store lyst til at blive færdig alt for hurtigt, da risikoen for at ende som arbejdsløs biolog er ret stor for tiden. Det lavere studiepres gav mig mere tid til at søge legater til min specialerejse – og så tjene lidt ekstra penge ved siden af.


Kasper M. Nyboe,
fysik, 1. semester:

Jeg valgte efter halvandet år at stoppe på datalogi for at starte mit eget firma. Firmaet var specialiseret i sms-gateways, så jeg kunne trække på en del af min faglige ballast i opstartsfasen. Efterhånden kører det dog så fint, at jeg har kunnet trække mig lidt ud af den daglige ledelse, hvilket har givet mig den frihed, at jeg nu kan begynde at læse fysik af ren og skær interesse.