Aarhus Universitets segl

Globale på lokalt niveau

Alumni chapters er lokale netværk for alumner fra ASB, der bor i samme by, region eller land og ønsker at bevare kontakten til ASB og andre alumner med særligt fokus på deres nærområde.

Af Jane Nørup Jørgensen,
projektmedarbejder hos ASB Alumni.

Målet er at skabe et globalt netværk til gensidig glæde og gavn for ASB, alumner, medarbejdere og studerende, hvor stærke professionelle og personlige relationer er i fokus.
Når du deltager i chapter-events, har du mulighed for at mødes med andre, der har samme tilknytning til ASB som dig selv. Gennem gode forretningsforbindelser og faglige og sociale arrangementer styrker du båndet til de andre medlemmer og det lokale erhvervsliv, alt imens du får inspiration, videndeler og kommer et skridt frem i karrieren. Du kan også tage kontakt til lokale alumner i et bestemt land, som du overvejer at flytte til, for at få vejledning og gode råd.

Frivillig force
En essentiel rolle i de enkelte chapters spilles af chapter-repræsentanterne, der fungerer som bindeled mellem ASB og alumner i den pågældende region. På frivillig basis hjælper de med at arrangere og afvikle diverse aktiviteter og events, der sætter professionelle og personlige relationer i fokus.

Et godt eksempel
Copenhagen chapter er en vigtig spiller med et felt på mere end 1500 aktive alumner. Dette chapter har blandt andet været på banen med en VIP-oplevelse i Parken med privat rundvisning og efterfølgende kamp mellem FCK og AGF. Desuden arrangerer de cirka hver måned en Monthly Mixer, der senest bød på et mini-foredrag af lektor Christian Waldstrøm fra ASB. Dennis Dalgaard, chapter-repræsentant i København, er ikke i tvivl om, hvorfor han har engageret sig i alumneaktiviteter efter endt studium.
– Jeg var nyuddannet og lige flyttet til København, så at blive chapter-repræsentant var en oplagt mulighed for at holde kontakten til ASB og udvide min bekendtskabskreds i hovedstaden. Og så er det jo fedt, når det lykkes at stable et godt arrangement på benene!
Se kalenderen for kommende chapter-events i København og andre steder på www.connect.asb.dk.

Bemærk: ASB Alumni er et netværk udelukkende for alumner fra Handelshøjskolen. Vi kan desværre ikke tilbyde alumner fra det øvrige AU at blive medlem af ASB Alumni.

Bliv chapter-repræsentant
Er du interesseret i at søsætte et chapter i dit eget område, eller vil du gerne være repræsentant for et allerede eksisterende chapter, så send en mail til alumni@asb.dk med følgende oplysninger: Navn, virksomhed, stilling, telefon, e-mail.

Læs mere
Læs mere om chapters og hvordan de kan hjælpe dig på
www.asb.dk/chapters

Find et chapter
Klik ind på www.connect.asb.dk og søg på vores chapters.