Aarhus Universitets segl

Gør studieadministrationen bedre

Studieadministrationen skal blive endnu bedre. Du kan hjælpe ved at deltage i fokusgruppeinterview – og som tak komme en tur i biografen.

Foto: Søren Kjeldgaard

Vil du være med til at gøre studieadministrationen bedre? Og samtidig få to biografbilletter? Så har du mulighed for at deltage i en række fokusgruppeinterviews, hvor du kan være med til at forbedre studieadministrationen. AU Studieadministration har nemlig iværksat et organisationseftersyn, hvor de studerende får en afgørende stemme.
– Som studieadministration må vi hele tiden overveje, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Her er det helt afgørende at inddrage vores brugere, de studerende. Vi laver derfor en række fokusgruppeinterviews med studerende, hvor vi vil spørge dem, hvordan de oplever studieadministrationen, siger Maria Volf Lindhardt, vicedirektør for AU Studieadministration.

Løbende dialog med studerende

Det er konsulentbureauet Mercuri Urval, der skal gennemføre fokusgruppeinterviewene for studieadministrationen. Ud over ”almindelige” studerende vil der også være interviews med studenterstudievejledere og Studenterrådet. De studerende vil blandt andet blive spurgt om deres erfaringer med at henvende sig til studieadministrationen med forskellige problemer.
– Vi har brug for hjælp til at definere, hvad vi kan blive endnu bedre til, og hvilke ydelser vi skal levere, siger Maria Volf Lindhardt og understreger, at dialogen med de studerende ikke er slut med denne proces.
– De studerende skal tænkes ind hele tiden fremover – for eksempel, når vi skal udvikle nye systemer.


Fokusgruppeinterview

Det første fokusgruppe-interview foregår den 8. november kl. 14.00-16.00 – deadline for tilmelding er den 6. november kl. 12. Der er et begrænset antal pladser. Tilmeld dig ved at skrive en mail til annette.cabalzar@mercuriurval.com – husk at oplyse dit telefonnummer. Læs mere om fokusgrupperne på studerende.au.dk/studieliv/studerende-soeges